Εκπρόσωποι της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ:

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

ΕΛΜΕ Βοιωτίας: Γεωργαντά Ελίζα, Γραμματέας, 6976438415,el_georganta@yahoo.gr

Πάγκαλος Γιάννης, Μέλος, 6974066489, gianpagalos@yahoo.gr

ΠΥΣΔΕ Βοιωτίας:Αλεξίου Χρήστος, 6974977042,chrisalexiou1@hotmail.com

Α-ΠΥΣΔΕ Στερεάς Ελλάδας: Φίλος Γιώργος, 6936803774,giorgosfilos2003@yahoo.gr

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΗΤΕΡΑ;

Έχει ένα γιο (να της ζήσει) που πηγαίνει στη Δευτέρα Λυκείου. Ο γιός της, όμως πηγαίνει σε ιδιωτικό Σχολείο (στου Γείτονα στη Βάρη) και μάλιστα ΔΕΝ παρακολουθεί το Ελληνικό πρόγραμμα αλλά το IB (Διεθνές Μπακαλορεά).

Όλα αυτά σημαίνουν δύο πράγματα:
1.  Δεν έχει εμπιστοσύνη στο.... Δημόσιο Σχολείο.
2. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, αφού είναι γνωστό ότι όποιος παρακολουθεί το ΙΒ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις Πανελλήνιες εξετάσεις και πρέπει να συνεχίσει τις σπουδές στο εξωτερικό.
Ποια είναι αυτή η μητέρα;
Μα η Άννα Διαμαντοπούλου, Υπουργός Παιδείας, που το απόγευμα υπεραμύνθηκε στη Βουλή του Δημόσιου Σχολείου και Πανεπιστημίου!

(Στη φωτο με τον προκάτοχό της, του οποίου -τα πορίσματα του διαλόγου - με ζήλο υλοποιεί).
Φτου σας παιδιά, μη σας ματιάσουμε...

1 σχόλιο:

  1. Αυτά είναι γνωστά ..από την μεταπολιτευση,στις χρυσές εποχές του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ και επί υπουργίας κΚακλαμανη ,Γείτονα κ.λ.π οι συμβουλάτορες των Υπουργών Παιδείας ήταν στελέχη μεγαλοϊδιοκτητών Ιδιωτικών Εκπαιδευτήριων έτσι θεσμοθετούσαν με ένα βασικό νόμο και άφηναν παράθυρα για έκδοση Προεδρικών Διαταγμάτων κ.λ.π που ενώ οι νόμοι καταργήθηκαν δενειχαν εκδοθεί όλα τα διαταγματα.Το ΥΠΕΠΘ παλια και ΥΔΒΜΘ σημερα ειναι μια απο τα ιδια διοικείται δυστυχώς από ανθρώπους με εμπάθεια καίμε συμβουλάτορες ότι...καλύτερο ...διαθέτει ο ΚΛΑΔΟΣ!!!!της παρέας του κόμματος κ.λ.π Πριν χρόνια εξηγούσα στον κ Μαγγινα(κυβερνούσε τότε η ΝΔ)που βρεθήκαμε σε συγγενικό του σπίτι , πως λειτουργούσε ένα ΠΥΣΔΕ που είχα την τιμή να με εκλέξει ο κλάδος και έπεσε από τα σύννεφα .Ωςεγγριτος Νομικό με είχε συμβουλεύσει να αποταθώ στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,αλλα φίλε μου δεν είναι το παιδί της κ Υπουργού μας το μόνο στραβό και αναποδο ετσι και αλλιως ενα ειναι θα περασει το πρωτο ειναι η το τελευταιο εχουν δει τα ματια μας και χειροτερα
    Το αλλο το παραμυθι με το ΔΟΚΙΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟς τι εχετε να πειτε ?ποιος θα αξιογει ποιον?( και υπαρχουν αξιολογησεις απο παλια ..να δειτε ..την α ξ ι ο κ ρ α τ ι α!!)
    Τι τα θελετε τωρα που σωθηκαν τα λεφτα λεω η ΕΛΜΕ Βοιωτιας να δωσει κανενα ΕΥΡΩ στο ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ του κ.κ Πετσαρλνικου μας και ταισουμε κανενα τρωκτικο ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή