Εκπρόσωποι της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ:

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

ΕΛΜΕ Βοιωτίας: Γεωργαντά Ελίζα, Γραμματέας, 6976438415,el_georganta@yahoo.gr

Πάγκαλος Γιάννης, Μέλος, 6974066489, gianpagalos@yahoo.gr

ΠΥΣΔΕ Βοιωτίας:Αλεξίου Χρήστος, 6974977042,chrisalexiou1@hotmail.com

Α-ΠΥΣΔΕ Στερεάς Ελλάδας: Φίλος Γιώργος, 6936803774,giorgosfilos2003@yahoo.gr

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ........

Κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει ότι είναι μονόδρομος το γενικότερο πλαίσιο που βάζει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΣΚ για την ενίσχυση του εκπαιδευτικού, [γι΄αυτό άλλωστε τη διατύπωσε και έτσι], εκτός ........
εκτός από την ίδια την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ που έχει μπει κόντρα στον μονόδρομο, καβάλα στον  ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΖΟ & ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ [ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΤΣΕΡ] και με ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΚΑΙ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΜΗΔΕ  ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΚ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ.
Αυτών που επιμένουν ξεδιάντροπα να πρωτοστατούν στην απεργοσπασία, που με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία βάζουν τρικλοποδιές στο κίνημα που πάει να αναπτυχθεί, υπονομεύοντας εκ των έσω κάθε αντίσταση. Αυτών που τρέφουν αυταπάτες [όπως φάνηκε και από το κείμενο του προγραμματισμού που ψήφισαν στην ΕΛΜΕ], για τις προθέσεις της κυβέρνησης και ειδικότερα του ίδιου του πρωθυπουργού, στον οποίο όπως έλεγαν τον Γενάρη, έχουν "απεριόριστη εμπιστοσύνη ότι θα καθαρίσει για όλους μας"].
Οι μάσκες για την ΠΑΣΚ έπεσαν, οι αυταπάτες διαλύθηκαν, ή θα συγκρουστείτε συντεταγμένα με τον ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ του ή θα του γυρίσετε την πλάτη τρέχοντας κι αλαλάζοντας "ΣΩΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΣΟΥ", εκδίδοντας ταυτόχρονα άσφαιρα  ευχολόγια/ανακοινώσεις, προσπαθώντας να προλειάνετε το έδαφος της θερινής/τελικής επίθεσης του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ.

2 σχόλια: