Εκπρόσωποι της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ:

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

ΕΛΜΕ Βοιωτίας: Γεωργαντά Ελίζα, Γραμματέας, 6976438415,el_georganta@yahoo.gr

Πάγκαλος Γιάννης, Μέλος, 6974066489, gianpagalos@yahoo.gr

ΠΥΣΔΕ Βοιωτίας:Αλεξίου Χρήστος, 6974977042,chrisalexiou1@hotmail.com

Α-ΠΥΣΔΕ Στερεάς Ελλάδας: Φίλος Γιώργος, 6936803774,giorgosfilos2003@yahoo.gr

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Σημαντική επιτυχία είχε η διαμαρτυρία - "υποδοχή" της Διαμαντοπούλου και των κλακαδόρων που τη συνόδευαν σε σχολείο στο Βόλο. Σχετική απόφαση είχε πάρει η ΕΛΜΕ [καμιά σχέση με αυτή της Βοιωτίας], και ανταποκρίθηκαν συνάδελφοι και φοιτητές. Ως συνήθως, παραπλεύρως και σε απόσταση ασφαλείας ήταν και δυνάμεις του ΠΑΜΕ.
Παραλειπόμενα....
Στην είσοδο του σχολείου η Διαμαντοπούλου θέλησε να χρησιμοποιήσει επικοινωνιακά ακόμα και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, δηλαδή μπροστά στις κάμερες θέλησε να εμφανιστεί ότι συζητά και με τους διαδηλωτές και ενδιαφέρεται για τα αιτήματα τους... Ωστόσο έφαγε το κράξιμο της "αρκούδας" και της "τσαλακώθηκε" η εικόνα, έτσι ώστε έσκυψε το κεφάλι και μπήκε γρήγορα μέσα... Εκεί έπεσαν και 1-2 φραπέδες.
Η Υπουργός δεν τόλμησε να σηκώσει το αποκαλυπτήριο "σεντόνι" της πλάκας εγκαινίων. Εκτός από το "κράξιμο", μάλλον φοβήθηκε και τις πλακέτες για τη καταδίκη της δολοφονικής ισραηλινής επίθεσης και τη στάση της κυβέρνησης.
Τι θα εγκαινίαζε; Την εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού στη ταράτσα που υποτίθεται ότι κάνει το σχολείο "πράσινο", σύμφωνα με τη "πράσινη" υπουργό και το "πράσινο" Νομάρχη.
Επίσης δεν τόλμησε να δώσει συνέντευξη τύπου στην προετοιμασμένη αίθουσα που είχαν στηθεί οι κάμερες. Τη φυγάδευσαν σε άλλη αίθουσα σε συστεγαζόμενο σχολείο.
Δίπλα στη φιέστα που στήσαν σε άλλο χώρο ακούγονταν το [προφητικό]σουξέ "Αννούλα άκου το πόνο της Γιαννάκου και
ρώτα τον Αρσένη τι σε περιμένει".
Το απόγευμα, την ώρα που οργανώθηκε μεγάλη διαδήλωση για τη Γάζα, η ΕΛΜΕ [τί μου θυμίζει;], συνεδρίασε και καταδίκασε κατά πλειοψηφία (όλοι οι άλλοι) το ....φραπέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου