Εκπρόσωποι της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ:

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

ΕΛΜΕ Βοιωτίας: Γεωργαντά Ελίζα, Γραμματέας, 6976438415,el_georganta@yahoo.gr

Πάγκαλος Γιάννης, Μέλος, 6974066489, gianpagalos@yahoo.gr

ΠΥΣΔΕ Βοιωτίας:Αλεξίου Χρήστος, 6974977042,chrisalexiou1@hotmail.com

Α-ΠΥΣΔΕ Στερεάς Ελλάδας: Φίλος Γιώργος, 6936803774,giorgosfilos2003@yahoo.gr

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Ο.Λ.Μ.Ε. - Π.Ν.Ο. - ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ 31 ΜΑΪΟΥ 2013


Στις 7:00 μ.μ., το απόγευμα της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος. Στην πλατεία είχαν συγκεντρωθεί εκπρόσωποι των σωματείων των εργαζομένων που έχουν επιστρατευτεί μέσα στο 2013 από την τρικομματική κυβέρνηση.
Παρόλο που απουσίαζαν ακόμα και μέλη του Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. των άλλων παρατάξεων, ωστόσο, μέλη της Πρωτοβουλίας Βοιωτίας κατέβηκαν στην πορεία και ένωσαν τις φωνές τους στο Σύνταγμα με συναδέλφους που είχαν έρθει από τη Θεσσαλονίκη, τα Επτάνησα, την Ήπειρο, την Αθήνα. Αλληλέγγυες, παρευρέθησαν και άλλες κινήσεις πολιτών και πολιτικές οργανώσεις, όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε στο ερασιτεχνικό βίντεο της κάμερας της Πρωτοβουλίας Bοιωτίας.


Ο κ. Αντ. Σταματόπουλος, πρόεδρος του Σ.Ε.Λ.Μ.Α., (του σωματείου εργαζομένων λειτουργίας ΜΕΤΡΟ Αθηνών) και ο κ. Σπ. Ρεβύθης, αντιπρόεδρος του ίδιου σωματείου, μας δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους, μας ενθάρρυναν να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, μας μίλησαν για τη δική τους αγωνία και εμπειρία τις πρώτες στιγμές της δικής τους επιστράτευσης που τους ανάγκασε να διακόψουν την απεργία τους καθώς και για τις καταλήψεις, τις αντιδράσεις και τις πορείες διαμαρτυρίας που έχουν πραγματοποιήσει από εκείνη την ημέρα της επιστράτευσής τους έως και σήμερα. “Ο αντιπρόεδρος και εγώ”, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σταματόπουλος, “δεν έχουμε ακόμα δεχτεί να πάρουμε τα φύλλα επιστράτευσής μας”.
Η συνάντηση της Πρωτοβουλίας με τους εκπροσώπους των σωματείων και των υπολοίπων συναδέλφων από όλη την Ελλάδα μας έδωσε δύναμη, για να συνεχίσουμε τόσο τη διαμαρτυρία μας ενάντια στην επιστράτευση όσο και τον αγώνα μας ενάντια στη διάλυση του θεσμού της ΔΗΜΟΣΙΑΣ και ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, για όλους ανεξαιρέτως τους μαθητές της χώρας μας, η οποία μεθοδεύεται πολλά χρόνια πριν την επέλαση της τρικομματικής κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου- Κουβέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου